Naudojama automatinė etiketė - kai prekės kaina didesnė nei €50.00
- 100 % šakotos grandinės aminorūgščių (BCAA), gautų iš augalinės fermentacijos
- Ajinomoto® Ajipure® kokybė ir farmacinis grynumas
- L-leucino, l-izoleucino ir l-valino santykis 8:1:1
- pridėta vitaminų B1 ir B6
- Atsako raumenų katabolizmui ir skatina darbingumą.
„Yamamoto Nutrition“ Ajinomoto® Ajipure® BCAA PRO 8:1:1 yra matrica, sudaryta iš 100 % farmacinės kokybės ir Ajinomoto® Ajipure® sertifikuotų šakotosios grandinės aminorūgščių, gautų augalinės fermentacijos būdu, santykiu 8:1:1. Šakotos grandinės aminorūgštys (BCAA) - tai 3 aminorūgštys, priklausančios nepakeičiamųjų aminorūgščių grupei, t. y. aminorūgštys, kurių žmogaus organizmas negali susintetinti pakankamais kiekiais, kad patenkintų savo poreikius, todėl jos būtinai turi būti gaunamos su maistu. Svarbu prisiminti, kad BCAA yra nepakeičiamosios aminorūgštys, o aminorūgštys - tai organinės molekulės, iš kurių mūsų organizme susidaro baltymai.
Preparatas taip pat praturtintas vitaminu B1, kuris skatina normalią energijos apykaitą, ir vitaminu B6, kuris padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį bei palaiko normalią baltymų ir glikogeno apykaitą.
Prekės ženklą „Ajipure®“ sudaro platus itin grynų aminorūgščių ir susijusių junginių asortimentas, kurį tiekia „Ajinomoto Co., Inc.“, pasaulinė lyderė, turinti daugiau kaip 100 metų patirtį ir griežtai užtikrinanti kokybę. Naudodama naujovišką fermentacijos technologiją, kuri buvo tobulinama daugelį metų, „Ajipure®“ tapo patikima pradininke sveikatos priežiūros srityje.
Ajinomoto® Ajipure® BCAA PRO 8:1:1 pasižymi l-leucino, l-izoleucino ir l-valino santykiu 8:1:1, todėl turi didesnį leucino kiekį, nes ši aminorūgštis yra labai svarbi baltymų sintezei. Pagrindinės šių trijų aminorūgščių savybės yra šios:
Leucinas: natūraliai randamas piene, kukurūzuose, vištienoje ir kiaušiniuose. Jis atlieka svarbų vaidmenį raumenų lygmenyje ir yra alternatyvus energijos šaltinis intensyviai sportuojant.
Izoleucinas: daugiausia jo yra kukurūzuose, bulvėse, vištienoje, kiaušiniuose, žemės riešutuose, brezaoloje ir ėrienoje. Jis glaudžiai susijęs su gliukozės poreikiu (iš tikrųjų jis vadinamas gliukogenine ir ketogenine aminorūgštimi), užkerta kelią struktūrinių baltymų katabolizmui ir skatina atsigavimą po ilgo fizinio krūvio.
Valinas**: dideliais kiekiais randamas kiaušinio baltymo milteliuose, sojų baltymuose, spirulinos dumbliuose ir pieno produktuose. Jis atlieka keletą svarbių vaidmenų, ypač audinių atstatymo procese.
BCAA yra vieni iš maisto papildų, kurie populiariausi tarp sportininkų, kultūristų ir apskritai fitneso entuziastų. Šios aminorūgštys būtinos raumenų baltymų sintezei ir fizinio krūvio pažeisto raumeninio audinio atstatymui.
Jos sudaro apie 35 % raumenų baltymuose esančių nepakeičiamųjų aminorūgščių ir yra ypač svarbios liesos raumenų masės palaikymui ir augimui. Be to, BCAA gali padėti sumažinti raumenų nuovargį ir pagerinti fizinio aktyvumo rezultatus.
Vienas iš pagrindinių BCAA papildų vartojimo privalumų yra jų gebėjimas didinti raumenų baltymų sintezę, o leucinas, atrodo, yra svarbiausia aminorūgštis, skatinanti raumenų baltymų sintezę, suaktyvinant medžiagų apykaitos kelią, vadinamą mTOR.
Be šakotos šoninės grandinės struktūros, kitas šių aminorūgščių ypatumas yra jų medžiagų apykaita. Iš tikrųjų tai vienintelės aminorūgštys, kurios nėra metabolizuojamos kepenyse ir patenka tiesiai į raumeninį audinį, kur jas metabolizuoja kepenyse nesantis fermentas BCCA aminotransferazė.
Visos trys šakotosios grandinės aminorūgštys yra insulinorogeninės, tačiau, skirtingai nei kitos aminorūgštys, leidžiančios stimuliuoti insuliną, jos nėra gliukogeninės. Ši savybė sudomino maisto papildų rinką dėl insulino piko po fizinio krūvio naudos.
Pirmiausia kokybė
Prekės ženklas „Ajipure®“ tiekia grynus produktus, pasitelkdamas daugiau nei 100 metų „Ajinomoto Co, Inc.“ patirtį.
Kokybės užtikrinimas yra „Ajipure®“ prekės ženklo pagrindas.
Ajinomoto® Ajipure® Bcaa PRO 8:1:1 pradinė medžiaga yra farmacinės klasės AjiPure® aminorūgštys, aukščiausios kokybės ir grynumo rinkoje, kurias gamina pramonės lyderė Ajinomoto Co, Inc.
AjiPure® aminorūgštys fermentuojamos naudojant tik natūralius augalinės kilmės Ferment-A-Pure angliavandenius, taikant valymo technologijas, dėl kurių pradinė medžiaga yra visiškai neužteršta, labai gerai tirpsta ir yra 98-99 % biologiškai prieinama.
Ajinomoto Co., Inc., kaip pasaulinė šios rinkos lyderė, renkasi „Yamamoto Nutrition“ aukščiausios kokybės produktams gaminti, remdamasi tikro meistriškumo siekimo filosofija. Yamamoto garantuoja visišką 100 % Ajpure® sertifikuotos pradinės žaliavos autentiškumą, nes ant pakuotės leidžiama naudoti tik tikrą logotipą.
Kam skirti šakotosios grandinės aminorūgščių papildai?
Šakotosios grandinės aminorūgštys atlieka tris pagrindines funkcijas: jos naudojamos baltymų sintezei, kur kartu su kitomis 17 alfa aminorūgščių yra „statybiniai blokai“, iš kurių sudaryti baltymai, jos naudojamos energijai gauti ir veikia kaip signalinės molekulės.